fredag 30 januari 2009

Lampkjol

Min lilla sjukling ligger och vilar middag så jag passar på att skriva en rad här.
***
Först tänkte visa min lampkjol som jag sydde för ett tag sen. Men jag måste tillägga att den ju faktiskt mer ser ut som en lampmössa än en kjol, ;) men jag är rätt nöjd ändå. Första försöket blir väl inte alltid som man tänkt sig eller?

Jag tycker den blev rätt söt!

Lampfoten har jag fått av min mamma. Den var tidigare blå, men nu har den ju verkligen kommit till sin rätt i sin vita skrud! :)

***

Det här med att försöka ändra om hemmet till en vit lantlig oas är ju verkligen lättare sagt än gjort. Iallfall när man inte ha ett stort överflöd med pengar som man kan göra av med.. och sen ovanpå det världens sämsta tålamod och vill att allt ska bli klart på studs! Jag har lite svårt att fokusera på en sak i taget, utan tankarna irrar iväg på allt som behöver göras och grejjas, samtidigt som jag försöker mig på att börja med någon av sakerna. Jag tror att jag behöver börja med mina avslappningsövningar igen.. var riktigt duktig med dom innan vintern men nu har dom glömts bort vilket resulterar i att jag stressar sönder mig över saker som jag inte borde stressa över alls. :/

***

Jag kom på mig själv häromdagen med att sitta och drömma om sommaren.. Bara den lilla saken som att äta frukost ute på altanen en solig lördagsmorgon..

ååååh vad härligt! :)

Det känns som att det är lättare att njuta av dom små sakerna när det är varmt och soligt än när det är slaskigt och kallt som nu. Finns det kanske nån kurs man kan gå? "Lär dig njuta av småsaker även under vinterhalvåret" ;D

Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Om du hittar den där kursen så kan du väl tipsa mej! Jag känner så väl igen det där med att stressa upp sig över allt och inget. "Här och nu" brukar jag intala mej. Ibland går det, ibland inte. He en skön helg!
Kram A-S

Lockas lilla längtan sa...

Jag är likadan! *Fniss!*

Jag tycker lampkjolen blev riktigt gullig!! Den ska du vara stålt över!! =o)

Kram Veronica