torsdag 22 januari 2009

Ett litet tips

Idag är man hemma igen och VAB:ar. Storkillen gick till dagis igår och verkade vara frisk. Men vid 12 ringde fröken och jag fick åka och hämta honom. Stackarn hade 38,2 och var helt slut. Det är ju svårt det där tycker jag. Att veta om dom är ok att gå till dagis eller inte.. Iallfall så börjar lillkillen också bli dålig och själv känner jag av i halsen att något är på gång. Usch vad tråkigt det är den här årstiden. Sjukdomarna bara går runt runt i familjen.
***
Men nu till lite roligare ämnen! Jag har nämligen ett tips som jag tycker är riktigt smart! Hur många tycker att det här är en vanlig syn på diskmedelsflaskan?
Bläää!
Ja, jag tycker det iallfall. Men. Jag har lösningen!
Hur gör man då för att slippa gegget i diskmedelskorken? Jo, man köper ..

..en snygg tvålpump! :)
(Min kommer från IKEA)

Inget kladd och så får man perfekt dosering varje gång!
(Det bör tilläggas att jag kommer inhandla genomskinligt diskmedel nästa gång! Smultronfärgen var lite väl gräll i glasflaskan.. ;D)
Jag tycker iallfall att det är världens bästa idé! :)
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Smart! Betydligt snyggare än Yes -flaskan. Jag härmar!
Kram A-S

Ingeborg sa...

Jag har i många års tid använt mej av det där. Men på minköksbänk står det en olje/dressing flaska. Funkar bra det oxå. Jag rekommenderar samma pumpflaska-system åt er som har småbarn som själva står i duschen och använder flytande tvål eller kan tvätta sitt hår själv.
När man har flytande tvål el shampoo i pumpisen, händer det inte att flaskan är tom när det är mammas och pappas tur ... :0/