söndag 1 mars 2009

Mitt nya TV-skåp

För ett tag sen fyndade jag ett TV-skåp på Blocket. Den var ju såklart i gräslig furu och var i stort behov av några lager vitfärg! Jag är sååå nöjd med resultatet! Ska bara lyckats få tid till att sy en liten kappa också som ska sitta under TV-hyllan så man slipper se de fula sladdarna och tråkiga dvdspelare osv när luckorna är öppna. Det bästa av allt med en sådan här TV-lösning är ju att man kan gömma undan eländet när man t ex får gäster! :)
Här kommer lite bilder!
Före:

Efter:
Tack alla för era snälla kommentarer om min äggkorg! :)
Jag blir verkligen jätteglad av att läsa det ni skriver!
Om ni förresten har några idéer på saker som jag kan prova på att tillverka i luffarslöjd så skriv gärna en kommentar om det!
***


Som ni kanske har märkt så uppdaterar jag inte alltid min blogg sådär jätteofta. Ibland kan det gå rätt länge mellan inläggen och orsaken till det är att jag har gett mig den på att bloggandet absolut inte ska stressa mig på något sätt och inte heller ge mig dåligt samvete! Har sett att flera bloggare tar bloggpauser och eller lägger ner bloggandet för en tid, för att senare komma tillbaka och vilja vara med igen, men blir stressade och behöver ta en paus igen. Eftersom jag är en väldigt lättstressad person som gärna sätter för höga krav på mig själv så har jag alltså den här bloggen helt kravlöst och utan dåligt samvete. Har jag inte tid och lust att skriva inlägg på flera veckor så får det vara så utan att jag tänker be om ursäkt för det! Jag vägrar nämligen att låta bloggen ta över mitt "verkliga" liv och göra så att jag mår dåligt.
Ville bara att ni skulle veta det.
/Sophie

5 kommentarer:

Kristin sa...

Hejsan! Så fint det blev med tv-skåpet. Vi gjorde också om ett gammalt skåp till tv-förvaring för ett tag sedan och jag vet hur nöjd man blir när man kan stänga om tekniken - och det med vita dörrar på ett vitt skåp!!!! :-)

Självklart ska bloggen inte kännas jobbig. Jag är mammaledig just nu vilket gör att jag bloggar mer än vanligt... men så är det ju i livet, man har olika mycket tid för olika saker vid olika tillfällen helt enkelt.

Kram på dig!

Anonym sa...

Jättefint blev skåpet. Kommer inte att bli något sådant här hemma...Stor vräkig TV är jättefint tycker mannen!
Kram A-S

Lotta sa...

Hej,
verkligen fint med tvskåpet. Blir säkert kanon med tyg framför sladd härvan.
Hälsn. Lotta

Livet i lillstugan sa...

Skåpet blev jättefint =)

Ekebo sa...

Sund inställning till bloggen. Tycker också att den ska var kravlös. Gillar tv skåpet väldigt mycket och bra idé att sätta tyg så man inte ser alla tråkiga sladdar. Kram malin