söndag 2 november 2008

Höstpyssel från naturen

Jag och barnen tog en långpromenad i skogen häromdagen och samlade på oss ett och annat för att pyssla ihop lite höstpynt till hemmet. Tänk vad mycket man kan ta in och förgylla hemmet med och det är ju helt gratis och finns i mängder! :)
Mitt på en stig låg en ensam liten rund mosstuva och såg ledsen ut, så hon fick följa med mig hem och bo i en lerkruka och bli pyntad med rönnbärshjärtan.
Rönnbär finns det ju verkligen massor av i år!

Blåbärsris fungerar ju faktiskt ypperligt att ha i en bukett i en lerkruka. Rönnbären i skålen lyser verkligen upp hela köket med sin härliga färg! Lingonriset blev över när jag gjorde hjärtkransen nedan.

Får verkligen julkänsla av den här kransen! Hur tidigt kan man börja med granriskransar..?;)

En till bukett med blåbärsris fick ta plats i en loppisfyndad vas på sekretären.

***

I morgon ska vårt ena badrum rivas ut.. :/ Fuktskadat som in i norden. Som tur är står Bostadsrättsföreningen för kostnaden då det beror på felbygge. Ca 4 veckor kommer det ta för det måste avfuktas i flera veckor innan det byggs nytt. Kommer vara jobbiga veckor men ack så fint och fräscht det kommer bli! :) Får se om jag lägger in före och efter bilder sen när det är färdigt. Hatar verkligen den fula nuvarande aprikosflammiga plastmattan så jag kanske bespar er det lidandet och bara visar efterbild sen istället ;D Får se hur jag gör som sagt.

Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina arrangemang du har gjort av det enkla och fina från naturen! Du har känsla för det där.

Tårtsmulan sa...

Vad skönt och höra att lillgrabben mår bättre :)
Våran chef var hemma idag med magsjuka så jag hoppas att det inte börjar hos oss nu, huva.

Vad fint du har gjort! Hjärtat med lingonris är jättemysigt, blev själv sugen på och göra ett.

kram!