lördag 4 oktober 2008

Kanelbullens Dag

Idag var jag och barnen ute på en riktig långpromenad i skogen medans N jobbade. Hade med oss plättar och stannade ute i 3 timmar. Så skönt med frisk luft och motion. Vi undersökte en jordkällare som tillhört en gammal stuga som brann ner på 60-talet. Det bodde en liten familj där på 1800-talet tydligen. Mamma, pappa, en 1-åring, samt den tidigare ägarens änka tydligen (!). Mycket intressant tyckte både jag och barnen. W hade en massa frågor om familjen som bodde där var inne i stugan när den brann ner. Lät väl lite läskigt för en 4-åring.. Förklarade att det inte var någon alls som bodde där när den brann ner och W verkade nöja sig med det svaret.
Dagen till ära var vi ju såklart tvungna att smaska lite kanelbullar och varm choklad när vi kom hem. Fuskade med köpebullar, men ack så goda dom var ändå! :)

***

Igår hann jag in på Panduro en snabbis efter jobbet. Hittade lite smått och gott, så här ska pysslas! :D Bland annat köpte jag gipsformar i form av två söta änglar. Provade den ena igår.. hade inte tillräckligt med gips hemma insåg jag snabbt, (går åt rätt mycket) men se så underbar den är! :)

Trähjärtan:


Vit spets:


Ett pappersark som ser ut som ett gammalt brev:


Papper med gammeldags text:

Och sist men inte minst hittade jag den här ljuvliga ljusstaken! Den är ju bara så fin! Längtar till julen..

Tack allihop för era fina kommentarer!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram

2 kommentarer:

Tårtsmulan sa...

Vilken mysig dag ni verkar ha haft du och dina barn och så smaskigt med kanelbullar och choklad :)

Vad mycket fint du handlat hos Panduro. Gipsängeln blev jättesöt, blev sugen på och pröva själv. Vit spets kan man aldrig få för mycket av. Pappersarken som ser ut som gamla brev köpte jag idag, tycker de är jättefina. Har tillverkat lite strutar av dem ikväll. Ljusstaken är underbar!!! Jag har en likadan men elektrisk, så fin.

Snart börjar stjärnor på is, det måste jag se.

Kram!

Saramedflera sa...

Hej
Vad härligt att vara ute i skogen och mysa :-) Du har shoppat mycket fint.
Kram Sara